Sinaasappelontbijt met hangop en Krunchy
        
    
    
                    Sinaasappelontbijt met hangop en Krunchy
                    
                    Voor 2 personen
                    
    
            	        - 400 g volle yoghurt 
- 2 eetl honing 
- 2 sinaasappels, waarvan ½ uitgeperst en 1½ geschild en in partjes
- 8 eetl Krunchy Amaranth spelt & nuts (Barnhouse) 
- 2 eetl pistachenoten, grof gehakt
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Maak de hangop door de yoghurt 4 tot 8 uur te laten uitlekken op een schone theedoek in een vergiet.  
- Roer de honing door het sinaasappelsap. 
- Leg de sinaasappelpartjes op 2 bordjes en schep er de hangop op. Bestrooi gul met de Krunchy en drizzle het honingsap erover. Garneer met pistachenootjes.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    