Spaghetti met olijven, tomaten en rucola
Spaghetti met olijven, tomaten en rucola
Voor 4 personen
- 400 g spaghetti
- zout
- 50 g groene olijven, ontpit
- 50 g zwarte olijven, ontpit
- 4 tomaten, ieder in 6 stukken
- klein handje verse oregano, fijngehakt
- klein handje basilicumblaadjes, fijngehakt
- 50 g rucola, grof gesneden
- 2 eetl balsamicoazijn
- 2 eetl olijfolie
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Bereiding
- Kook de spaghetti al dente in een grote pan gezouten kokend water.
- Meng ondertussen de olijven, tomaat, oregano, basilicum, en rucola door elkaar. Besprenkel met de balsamicoazijn en de olijfolie en bestrooi met zeezout en versgemalen zwarte peper.
- Giet de spaghetti af en verdeel over 4 borden. Schep het olijvenmengsel erover en serveer lauwwarm.