Spitskoolstamppot
        
    
    
                    Spitskoolstamppot
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukjes
- scheutje melk
- 1 eetl olijfolie + extra om in te vetten
- 1 spitskool, kleingesneden 
- 200 g kaas naar keuze, in blokjes
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verwarm de oven voor op 200°C. 
- Maak met een lepel 4 hoopjes Parmezaanse kaas op een ingevet bakblik en zet deze ca. 2 minuten in de oven. Laat de kaaskoekjes afkoelen op de bakplaat en haal ze er daarna met behulp van een mes vanaf. 
- Kook de aardappels gaar, giet af en stamp er een mooie puree van samen met de olie en een scheutje melk. 
- Roer de spitskool door de puree en warm goed door. Roer de blokjes kaas erdoor. 
- Serveer de stamppot met de kaaskoekjes.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    