Terug Lees dit artikel

Strudel gevuld met kip, appel en cranberry’s

Strudel gevuld met kip, appel en cranberry’s


Voor 4 personen


Bereiding

  1. 1. Verhit de olie in een wok en bak hierin de ui glazig.
  2. 2. Voeg de gesneden kip toe en bak bruin.
  3. 3. Voeg de shiitake en de tijm toe en bak 5 minuten mee. Haal van het vuur.
  4. 4. Voeg de cranberries, appel en de roomkaas toe en roer goed door. Laat het mengsel afkoelen.
  5. 5. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  6. 6. Rol het bladerdeeg uit en leg de vulling in het midden. Vouw het bladerdeeg over de vulling heen en druk dat randen goed dicht.
  7. 7. Bestrijk de strudel met het losgeklopte ei en bestrooi met de nigellazaadjes.
  8. 8. Bak de strudel 25 minuten in de oven totdat het deeg mooi goudbruin is.



Dit artikel delen?