Terug Lees dit artikel

Tagliatelle met gemarineerde kip en groente

Tagliatelle met gemarineerde kip en groente


Voor 4 personen


Voor de marinade


Voor de saus


Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en bedek de reepjes kip hiermee. Laat 1 uur marineren.
  2. Haal de kipfilet uit de marinade (bewaren) en roerbak het vlees in 5 minuten bruin en gaar in de olijfolie. Haal uit de pan.
  3. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Bak ondertussen in een andere pan voor de saus de knoflook enkele seconden in de hete olie en blus af met wijn, bouillon en de room. Roer de marinade erdoor en laat op laag vuur 5 minuten doorkoken.
  5. Roerbak de groenten ca. 2 minuten in de pan van de kip (ze moeten knapperig blijven). Breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng kip, groenten en saus door elkaar en warm even goed door.
  7. Serveer de pasta en het kip-groentemengsel apart.



Dit artikel delen?