Terug Lees dit artikel

Vegan mac ’n cheese met broccoli en basilicum

Vegan mac ’n cheese met broccoli en basilicum


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook de macaroni 1/3 minder lang dan de tijd die op de verpakking staat aangegeven.
  3. Maal intussen met de staafmixer, keukenmachine of in de blender de knoflook met de basilicum, broccoli, hazelnoten, avocado en olijfolie. Schep in een schaal.
  4. Giet de pasta af (bewaar wat vocht) en meng er de roomkaas, een deel van de geraspte kaas (de rest is voor bestrooien), en de haverdrink door, gevolgd door het broccolimengsel. Voeg, als het te dik is, wat pastakookvocht toe; het mag vochtig zijn want de macaroni absorbeert het nog.
  5. Bestrooi gul met zout en peper en de rest van de geraspte kaas en bak in 20-25 minuten in de oven goudbruin en gaar.



Dit artikel delen?