Veggie sushi roll
        
    
    
                    Veggie sushi roll
                    
                    Ingrediënten
                    
    
            	        - 60 ml tamari 
- 60 ml water 
- 45 ml citroensap
- 15 ml gembersap 
- 200 g pistachenoten
- 15 g peterselie, fijngesneden
- 3 norivellen 
- 90 g alfalfa 
- 1 avocado, in plakken
- 1 komkommer of 3 snackkomkommers, in repen 
- 1 wortel, in repen 
- 1 rode peper, in repen
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Meng de tamari met water, 15 ml citroensap en gembersap tot een saus.
- Maal de pistachenoten, 30 ml citroensap en peterselie in de keukenmachine tot een gladde massa. Verdun eventueel met water.
- Verdeel de pistachepasta over de norivellen en beleg met overige ingrediënten 
- Rol strak op en serveer met de tamarisaus om in te dippen.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    