Vitello tonnato
        
    
    
                    Vitello tonnato
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 krop eikenbladsla, gewassen, gedroogd en in stukken gescheurd
- 400 g fricandeau, in plakjes
- 1 blikje (185 g) tonijn op water, uitgelekt
- 2 eetl Mayonaise
- 2 eetl yoghurt
- ½ eetl azijn 
- (vers)gemalen peper
- 2 eetl kappertjes, uitgelekt
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verdeel de sla over 4 borden en leg de plakjes kalfsfricandeau erop.
- Pureer de tonijn met mayonaise, yoghurt, azijn, peper naar smaak en 1 eetlepel kappertjes in de keukenmachine, blender of met de staafmixer tot een mooie, egale saus.
- Schep de saus over de fricandeau en strooi de resterende kappertjes erover.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    