Wentelteefjes met appel en kaneel
Wentelteefjes met appel en kaneel
Voor 8 porties
- 8 sneetjes witbrood, zonder korst
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 30 g boter
- 1 eetl suiker
Voor de topping
- 4 appels, zonder klokhuis, in partjes
- 4 eetl vloeibare honing
- 1 eetl kaneel
- Doe de eieren in een grote kom en klop hier met een garde de melk door.
- Schenk de inhoud van de kom in een diep bord.
- Leg de boterhammen in het eimengsel.
- Verhit een beetje boter in een koekenpan op halfhoog vuur. Bak de boterhammen aan elke kant 3 minuten en strooi er tijdens het bakken wat suiker over. Haal de wentelteefjes uit de pan.
- Bak de appel 5 minuten met een klontje boter in een koekenpan op een halfhoog vuur. Schep voortdurend om. Bestrooi de appels halverwege de baktijd met kaneel. Beleg de wentelteefjes met de appel.
-