Chinese koolstamppot met geitenkaas en hazelnoten
Chinese koolstamppot met geitenkaas en hazelnoten
Voor 4 personen
- 1 kg aardappels, geschild en in blokjes
- 400 ml (groente)bouillon
- 4 eetl olijfolie
- 1 Chinese kool, in fijne reepjes
- 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- 50g hazelnoten, goudbruin geroosterd in een droge koekenpan
- 200g geitenkaas, in blokjes
Bereiding
- Kook de aardappels gaar in de bouillon (circa 15-20 minuten), giet af en stamp er een mooie puree van met 2 eetlepel olijfolie.
- Verwarm de rest van de olie in een pan en bak de kool en paprika’s al omscheppend circa 1 minuut.
- Schep de groenten door de aardappelpuree, samen met de hazelnoten en de geitenkaas, warm goed door en serveer.