Wraps met in cranberrysap gemarineerde rodekool
        
    
    
                    Wraps met in cranberrysap gemarineerde rodekool
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - rodekool ½ (of 1 kleine), schoongemaakt en in dunne reepjes
- fijn zeezout 1 eetl + extra 
- cranberrysap  fles van 500 ml  
- courgette 1, in lange plakken, ingesmeerd met olijfolie
- citroen sap en rasp van 1
- knoflook ½ teen, geraspt
- zwarte peper gemalen
- rozemarijn naaldjes van 3 takjes, fijngehakt
- Griekse yoghurt  300 g
- wraps 4
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Leg de rodekoolreepjes in een ruime schaal, strooi er 1 eetlepel zeezout over en meng goed door elkaar. Giet het cranberrysap erbij en laat 6 uur marineren.
- Verhit een koekenpan met en bak hierin de ingesmeerde courgetterepen ca. 2 minuten per kant. Haal uit de pan en leg in een schaal. Bestrooi met knoflook, citroenrasp en zout en peper.
- Meng de rozemarijn en het citroensap door de Griekse yoghurt. 
- Verwarm de wraps kort in een koekenpan op laag vuur (ca. 30 seconden per kant). Bestrijk met de rozemarijnyoghurt. Schep er wat rode kool en courgette op, snijd doormidden en zet eventueel vast met een prikker.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    