Wraps met kip en Chinese kool
Wraps met kip en Chinese kool
Voor 4 personen
- 8 wraps
- 500 g kipfilet, in reepjes
- 2 eetl kipkruiden
- 4 eetl bloem
- 1 ei, losgeklopt
- 4 eetl cornflakes, verkruimeld
- 2 eetl olie
- 3 eetl mayonaise
- 3 eetl mosterd
- 1 Chinese kool, in reepjes
- 3 tomaten, in plakjes
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Breng de kip op smaak met de kipkruiden.
- Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met het losgeklopte ei en 1 met de verkruimelde cornflakes.
- Haal de kip eerst door de bloem en schud het teveel aan bloem eraf. Haal de kip daarna door het ei en tot slot door de verkruimelde cornflakes.
- Bak de stukjes kipfilet in een koekenpan met 2 eetl olie krokant.
- Meng de mayonaise met de mosterd en smeer de wraps hiermee in.
- Beleg de wraps met de Chinese kool en tomaat leg daarop de krokante stukjes kipfilet.
- Rol de wraps op en leg ze nog 5 minuutjes in de oven.