Terug Lees dit artikel

Wraps met kip en Chinese kool

Wraps met kip en Chinese kool


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Breng de kip op smaak met de kipkruiden.
  3. Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met het losgeklopte ei en 1 met de verkruimelde cornflakes.
  4. Haal de kip eerst door de bloem en schud het teveel aan bloem eraf. Haal de kip daarna door het ei en tot slot door de verkruimelde cornflakes.
  5. Bak de stukjes kipfilet in een koekenpan met 2 eetl olie krokant.
  6. Meng de mayonaise met de mosterd en smeer de wraps hiermee in.
  7. Beleg de wraps met de Chinese kool en tomaat leg daarop de krokante stukjes kipfilet.
  8. Rol de wraps op en leg ze nog 5 minuutjes in de oven.



Dit artikel delen?