Terug Lees dit artikel

Zoete aardappel - rode koolstamppot met appel

Zoete aardappel - rode koolstamppot met appel


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Marineer in een kom de rode koolreepjes met de rode wijnazijn circa 15 minuten.
  3. Kook de zoete aardappels gaar en giet af. Stamp de zoete aardappels en meng ze met de gemarineerde rode koolreepjes en 100 ml olijfolie.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Leg de groene asperges op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper.
  6. Rooster de asperges gaar in de oven in circa 15- 20 minuten.
  7. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een bakpan en bak de appelpartjes goudbruin.
  8. Verdeel de stamppot over 4 borden en garneer ze met de geroosterde groene asperges en gebakken appel.



Dit artikel delen?